onsdag 12 augusti 2009

Om Chic Hairlounge i MalmöSalong Chic hairlounge startades av Tan Hua 2004. Konceptet på Chic hairlounge är att erbjuda kunderna ett gott omhändertagande och sinnliga intryck. Chic hairlounge är en salong där du finner harmoni, glädje, värme och god service. Vi erbjuder dig som kund helheten, din hälsa, utseende och välbefinnande!Du finner allt inom hårvård hos Chic hairlounge men också mycket mer, vi tar ett steg längre. Hos Chic hairlounge blir du alltid serverad en liten ”buffé” där du väljer mellan café latte, te, vin, champagne och färsk frukt. Vi ger dig alltid en extra lång hårbottenmassage i schamponeringen medan dina sinnen berörs av lugn och en behaglig doft av aromaljus. En vardagslyx bara för dig. Vi har koll på dem senaste trenderna men först och främst utgår vi från vad som passar just dig. Vi erbjuder även online bokning på vår hemsida, http://www.chichairlounge.se/.
Tan Hua på chic hairlounge är en av de fem vinnarna från Sverige som har gått vidare till Tyskland med tävlingen på TrendZoom 2009. Där får vinnaren åka till Las Vegas och tävla i finalen. Han är den första frisören i Malmö som har kommit så långt och planerar att tävla mycket mer.
Tan har nu tagit ett steg längre och vågar utmana sig själv att tävla för OMC Global Stylists of the year 2009 i Paris. För att hålla sig uppdaterad, åker han på utbildningar och kurser i London.
Tan har samarbetat med musikproducenten Robin Rex som bland annat producerat för Dr Bombay. Nu har dem ytterligare ett nytt projekt på gång där vi kommer att få se nykomlingarna May Qwinten och Amir.

1 kommentar:

  1. Akta er bara för den människan,"Robin Rex" han har bedragit och utnyttjat många, bara så ni vet.

    SvaraRadera