tisdag 9 november 2010

Är du tunnhårig? Många möjligheter!

Är du tunnhårig?

Inga problem! Det finns många och bra lösningar som kan ge dig mer hår.

Att få en frisyr med hjälp av hårersättning är idag mycket vanligare än du kanske tror. Vilket inte är så konstigt med tanke på att du med dagens tunna och naturliga material kan du få precis den frisyr du önskar – även om ditt eget hår inte räcker till.

Ingen hemsida i världen kan ge dig en känsla av vad hårersättning kan innebära för dig. Det måste upplevas! På samma sätt är det också svårt att lägga ut bilder på produkterna eftersom hårersättningar alltid anpassas efter dina behov och ditt utseende. När du håller en hårersättning i handen ser den ofta inte mycket ut för världen. Men när den är inklippt och stylad just till dig blir resultatet helt otroligt!

Dessutom kan du få den måttanpassad så att den exakt passar din huvudform och du kan också fritt välja frisyr och färg – det finns nästan inga begränsningar.

FRISYR
Vilken frisyr du ska ha bestämmer du naturligtvis själv i samråd med din frisör. Det finns en mängd olika lösningar som hjälper dig att få just den frisyr du önskar. Vilken som passar dig beror bland annat på hur mycket eget hår du har och vilken form och struktur det har. Tillsammans jobbar vi fram en lösning som passar dig!

HÅRKVALITET
Hårersättningar finns i olika material och kvalitet:

Syntetfiber: Ett fiber som är framtagen så att det är så likt som möjligt ett äkta hår. Bibehåller frisyr och färg tvätt efter tvätt. Ej värmetåligt. Används till icke-permanent fastsättning.

Äkta hår: Friseras och stylas precis som ett växande hår. Värmetåligt men ej färgbeständigt.

Cyberhair: Ett fiber med äktahårs-känsla. Bibehåller frisyr och färg tvätt efter tvätt. Högvärmetåligt, till skillnad från ordinarie syntetfiber. T ex går det bra att bastubada.

Vital Hair: Årets nyhet! En hårersättning som ser ut och uppför sig precis som äkta hår. Du kan tvätta, föna och styla det som du vill. Precis som ett äkta hår. Dessutom är det är tåligt, mjukt, färgbeständigt samt lättskött. Precis som ett artificiellt hår.

Hemligheten ligger i den unika konstruktionen av varje hårstrå, byggt som en perfekt kopia av ett äkta hår. Det gör att det omärkligt smälter in i ditt eget hår och känns helt naturligt.

PRODUKTKVALITET
För att säkerställa att vi alltid håller högsta kvalitet samarbetar vi enbart med de ledande tillverkarna av hårersättningar och peruker.

Våra varumärken Herr:
VitalHair
Cyberhair
OnRite
Toupéma Belgal men´s line
Superior

Våra varumärken Dam:
VitalHair
Cyberhair
Gemtress
Ellen Wille

November 9, 2010Tan Hua Creativ...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar