måndag 15 november 2010

Chic hairlounge Malmö frisör Hårersättning

Hårersättning
En naturlig del av ditt utseende.

För män och kvinnor som blivit tunnhåriga är hårersättning en bra lösning. Hårersättning används när håravfallet bara sker på en del av hjässan och fungerar alltså som ett komplement till det egna håret. När man talar om en toupé är det hårersättning man menar. Fast där slutar egentligen alla likheter. Dagens hårersättningar är oerhört mycket mer sofistikerade än forna tiders toupé.

Dagens hårersättningar görs i material som är naturliknande och stämmer väl överens med både din egen hårbotten samt ditt eget hår. Dessutom är frisyr och hårfärg helt och hållet anpassat efter ditt egna hårs struktur och färg. Rätt behandlad och anpassad blir hårersättningen en naturlig del av ditt utseende.

Det finns idag ett flertal olika metoder för att fästa hårersättningen. Vissa av dem innebär att du kan sporta, bada, duscha och basta utan att behöva oroa dig. Du bär den dygnet runt och ingen märker skillnaden mot ett växande hår.

Hårersättningen kan vara permanent under begränsad tid, hårersättningen sitter fast på hjässan och kan endast tas av hos frisören. Eller icke-permanent, fastsättningsmetod med tape eller hairloc (klämmor).

Vilken lösning som passar just dig, tar du fram i samråd med din frisör/närmaste salong – välkommen in för fri konsultation!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar