tisdag 9 november 2010

Peruk

Precis som din egen frisyr!

Peruker används främst när man drabbats av totalt håravfall, tillfälligt eller permanent. T ex vid cellgiftsbehandlingar, när du förlorar håret en begränsad period eller om du har Alopecia, oftast för en längre period.

Det finns idag ett stort utbud av peruker, i olika modeller och i en mängd både moderiktiga och klassiska frisyrer. Perukerna görs i material och fiber som är naturliknande och stämmer väl överens med ett naturligt hår. För bästa känsla och komfort.

Du kan välja modell från våra standardkollektioner, d v s färdiga frisyrer i ett antal färger och färgnyanser. Det finns också möjlighet att måttbeställa peruken, nästan helt efter eget önskemål – specialanpassade till just bäraren.

Fördelen med en peruk är att du, om du vill och när du vill, kan byta utseende och frisyr som du önskar. Med denna möjlighet behöver inte håravfallet bli ett problem utan faktiskt en spännande förändring.

Vad en peruk kostar beror på vilken modell du väljer. Men även dinaindividuella behov och önskemål har betydelse. Priset påverkas tillexempel om du köper en standardmodell eller en måttbeställd, vilkenhårkvalitet du väljer (syntetfiber, äkta hår, cyberhair eller vitalhair) och i vilken grad den behöver anpassas till dig.

För att få reda på vilken typ av peruk som passar dig, och vad denkommer att kosta mer exakt, kan du kontakta våra butiker eller dinnärmaste återförsäljare.

För att du ändå ska kunna få en uppfattning har vi sammanställt några riktpriser.

Peruk / riktpriser:
standard syntetfiber - från ca. 2000kr
standard äkta hår - från ca. 5000kr
måttbeställd syntetfiber - från ca. 5500kr
måttbeställd äkta hår - från ca. 6500kr
måttbeställd vital hair - från ca. 11500kr
måttbeställd cyberhair - från ca. 9600kr

November 5, 2010Tan Hua Creativ...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar