onsdag 16 februari 2011

chic hairlounge frisör malmö Brazilian Blowout tillbaka i Sverige!

Brazilian Blowout tillbaka i Sverige!

Efter några mycket omdebatterade månader är äntligen Brazilian Blowout behandlingen tillbaka i Sverige!

Företaget tog sitt ansvar sedan illasinnade rykten om att det skulle finnas ett ämne som heter formaldehyd i Brazilian Blowouts produkter.
Formaldehyd är ett förmodat cancerframkallande ämne som används tillexempel vid balsamering. (Det används även till viss del i nagellack men det verkar folk inte reagera på.)

Det finns inte, och har aldrig funnits formaldehyd i Brazilian Blowouts produkter. Rykterna uppstod på grund av ett helt annat ämne som fanns i produkterna. Det ämnet har i vissa fall omvandlats i upphettningsfasen (plattångningen) i behandlingen och visat vid mätning ett resultat på ca 0.001% formaldehyd i gasform.

På grund av detta valde Brazilian Blowout att dra tillbaka alla sina produkter i Europa, utveckla helt nya produkter med nytt innehåll, och relansera sig.

Och NU ÄR DE TILLBAKA!!

Den nya solutionen (det som frisören använder på dig) heter Brazilian Blowout Zero och kommer att finnas hos din frisör under första veckan i mars 2011!
Var noga med att kontrollera att din frisör finns med i registret över certifierade salonger (så du får rätt behandling och inte råkar ut för samma som jag gjorde, HÄR). Det kan du göra på www.thebrazilianblowout.se.Jag, Kristina Norman, har redan fått äran att som FÖRSTA skönhetsjournalist i Sverige testa den nya Brazilian Blowout behandlingen med hjälp av stylisten Antonio Axu. Och jag kan absolut säga att den är i precis samma klass som den "gamla" behandlingen. Ingen skillnad alls.Faktum är att tanken att de nya produkterna bara skulle lanseras i Europa, men USA (som har helt andra regler gällande formaldehyd) blev så nöjda med den nya solutionen så de valde att lansera det nya över hela världen!

Äntligen finns superbehandlingen för trötta, slitna och frissiga hår igen på en salong nära dig!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar