söndag 20 mars 2011

Frisör malmö Chic Hairlounge- Brazilian Blowout ZERO tillbaka i Sverige!

ZERO

Vad gör Brazilian Blowout ZERO unikt jämfört med andra ’Professional Smoothing Treatment’ behandlingar på marknaden?

De flesta andra ’Professional Smoothing Treatment’ produkter använder metylglykolen för att påverka bindningarna i håret.

Brazilian Blowout ZERO är utformat med ett banbrytande och växtbaserat system, KeraSafe Bonding System. Detta system avger 0 % formaldehyd före, under och efter salongsbehandlingen.

Kemisk analysrapport

Vad är KeraSafe?

KeraSafe är en patenterad sammansättning av ingredienser från den ursprungliga Brazilian Blowout Super Nutrient Complex (rik på komponenter med utjämnande/utslätande egenskaper såsom camu camu och annatto frön) och ett mycket innovativt växtbaserat system som effektivt jämnar ut, skyddar hårets fjällskikt, eliminerar frizz (torrt hår) och främjar glans och lyster genom att skapa ett proteinlager runt hårstrået.

Hur skiljer sig Brazilian Blowout ZERO jämfört med ursprungliga Brazilian Blowout?

  • NOLL (ZERO) skillnad i prestanda.
  • Samma släta, frizz-fria hår på 90 minuter.
  • Samma process med INGEN dödtid.
  • Samma otroliga resultat som varar i upp till 12 veckor.
  • Samma djupa konditionering och strålande glans.
  • Samma förbättring av den totala hårhälsan.
  • Samma Acai eftervårdsprodukter.

Görs salongsbehandling med ZERO på samma sätt som med ursprungliga Brazilian Blowout?
JA! Utförande- och behandlingsprocessen är exakt densamma för Brazilian Blowout ZERO som den var för ursprungliga Brazilian Blowout, med samma slutresultat!

Lägger ni ned den ursprungliga Brazilian Blowout Professional Smoothing Treatment?
Absolut inte! Den ursprungliga Brazilian Blowout Professional Smoothing Treatment kommer även fortsättningsvis att erbjudas med ett ständigt ökande efterfrågan.

Varför valde ni att lansera Brazilian Blowout ZERO om ni har förtroende för den ursprungliga Brazilian Blowout vad gäller säkerhet och integritet.
Vi har fortfarande 100 % förtroende för den ursprungliga Brazilian Blowout vad gäller säkerhet och integritet och kommer fortsätta sälja denna produkt då den är väldigt populär i såväl USA som resten av världen.
Brazilian Blowout ZERO är ett NYTT ’Professional Smoothing Treatment’ alternativ som använder sig av ett växtbaserat bindningssystem.

Vissa stylister och konsumenter kanske känner sig mer bekväma med och föredrar detta alternativ.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar