söndag 13 mars 2011

Frisör malmö chic Hairlounge- hår nagel fotvård thai massage barberare peruk hårersättning hårförlängning

Naglar

b_03

NAGLAR

Unna dig lite lyx i vardagen, till student, bröllop och fest!

Vi hjälper dig att få vackra naglar och händer. Chic har en nagelstudio som utför allt inom nagelvård. Här står kunden i fokus och det är kunden som är viktigast.

Vi vidareutbildar oss hela tiden för att hålla oss med nyheterna, men även för att utvecklas inom yrket och som person.

NAGLAR
Jobbar med gele. Du kan få dina naglar förlängda, genom att jag bygger upp dem med entip. Detta förstärks med en gele. Välj mellan naturligt utseende eller fransk, dvs med vit kant. Man kan också välja att dekorera nageln med stenar, eller andra dekorationer, jätte häftigt och snyggt! Det går bra att enbart göra en förstärkning på dina egna naglar, längden byggs då inte upp.

Naglarna växer och efter 3-5 veckor är det dags att fylla på utväxten med gele om du vill behålla dina konstnaglar. För att gelen skall sitta bra och för att du skall hålla dem fräscha länge bör du dagligen använda nagelolja som du masserar in. Borsta också naglarna med en mjuk nagelborste för att hålla rent undertill då du tvättar händerna.

HÄNDER
Manikyr är för den som har behov av att få sina naglar & händer ompysslade. Behandlingen inleds med ett handbad, rensning av nagelbanden. Sen filas naglarna och lackas utifrån kundens önskemål. Avslutas med en skön handmassage då naglebanden smörjs in med en olja. Lyxigt. Denna behandling kan män behöva då de oftast har väldigt torra händer!

NYTT SETT
Franska från 595:-
Naturliga från 495:-

PÅFYLLNING
Franska från 395:-
Naturliga från 345:-

LAGNING
Nagel från 55:-.
Under behandling från 25:-

Dekorationer från 55:-

Manikyr från 250

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar