onsdag 8 februari 2012

frisör malmö chic hairlounge

Välkommen till Chic Hairlounge
Vi är en salong med kunden i fokus och erbjuder såväl hårvård och hårstyling som nagel-thaimassage -vaxning ,rastylane , hyfrafacial
och fotvård. Hos oss kan Ni räkna med ett väl omhändertagande för både kropp och själ.
Chic drivs av Tan Hua som har över 20 års erfarenhet inom branschen och vet vad som krävs för att hålla kunder nöjda och belåtna. Ni kan läsa mer om Chic Hairlounge och vårt team här på hemsidan. Passa även på att ta del av våra behandlingar, få inspiration samt boka tid direkt via vår Online bokning.
Kom in till oss och låt oss skämma bort Dig.
Välkommen in önskar Chic Hairlounge.

1 kommentar:

 1. Hej,

  jag har ett supertips till er. Har optimerat en sajt på ordet håruppsättning och sedan håruppsättning Luleå, Håruppsättning Stockholm, Håruppsättning Malmö, Håruppsättning Göteborg. Kommer fortsätta med andra städer. Vill ni hittas högt på google - få fler kunder samt ranka själva högre på google - så bör ni kontakta mig.

  på min sida får ni en presentation, bild, länk till er sajt. Samt att jag har en gräns för hur många som får finnas under respektive stad - så att det kommer bli ett högt värde för dem som väljer att vara med. Stockholm 15 platser, göteborg 10 platser, Malmö 10 platser, Luleå 5 platser. Alla städer med invånarantal under 100 000 kommer endast ha fem frisörer/hårstylister aktiva samtidigt. Detta innebär att det är fem som rankar högt eller högst på Google. Det kommer innebära fler bokningar och besök till era salonger.

  Jag kommer fortsättningsvis arbeta hårt för att driva trafik till er om ni väljer att gå med.

  Med vänlig hälsning
  Jeanette Svedjeholm
  info@haruppsattning.com
  http://haruppsattning.com

  SvaraRadera