Vaxning (män & kvinnor)

Vaxning för kroppen

Att vaxa sina underben är nog den vanligast form av vax-behandlingar som vi gör idag tätt följt av Brasiliansk bikini vaxning. Vanligaste vaxningen för män är ryggen men även mage och bröst förekommer.Att vaxa axiller (armhålor) börjar bli vanligt även bland män.

Hårborttagning i ansikte

Generande hårväxt i ansikte är idag ett mycket vanligt problem som många lider av. Det börjar ofta med att man plockar ett litet stå med pincett och kan sluta med att man tar fram rakhyveln varje morgon. Den enklaste metoden att avlägsna hår i ansiktet är vaxning som är relativt smärtfritt och som inte stimulerar till grövre hårväxt utan med rätt sorts vax tröttar ut och ger glesare hårväxt.
Det vanligaste är att man vaxar på överläppen och hakan men många vill också bli av med håret på kinder och vid tinningarna, på halsen, i näsan och mellan ögonbryn. Effektivast är epilering med diatermi, då man går ner med en mycket tunn nål i varje hårsäck och slår på ström (växelström) som bränner sönder hårlöken så att nya hårstrån inte bildas, denna metod är ganska smärtsam och tidskrävande men mycket effektiv. Vanligaste är att man epilerar hakan och hals och enstaka hår på överläppen.

Ben, armar och ryggar

Vi vaxar ben, armar och ryggar med vax som appliceras med roller och avlägsnas med tygremsor. Vaxet är oljelösligt. För bästa resultat bör man vaxa sig var 6-8 vecka året runt då man tröttar ut hårväxten.

Brasiliansk Bikini Hot Vax

Att göra Brasiliansk bikini vaxning blir vanligare och vanligare för var dag och för kvinnor i alla åldrar. Många som rakar sig har tröttnat på att raka varje dag plus att man ofta får problem med klåda och irriterade hårsäckar när håren växer ut. Fördelen med att vaxa sig är att håren inte växer ut så fort , du får en renare och fräschare känsla Vi använder ett varm-vax som är mer skonsamt mot huden. Det gör inte så ont som många tror. När man vaxar med varmvax märker man att bara efter ett par vaxningar att hårväxten förändras och blir glesare och mjukare. Hur mycket hår som ska lämnas kvar framtill kan variera från att vi lämnar kvar en liten triangel eller en liten sträng till att vi tar bort allt.

Axill

Att vaxa armhålorna är en snabb och effektiv vaxning som bara bli mer populär för var dag, för både män och kvinnor. Vi använder även här varm-vax för att skona huden och för bättre resultat.

Vaxning (män & kvinnor)

1.   Överläpp eller haka –  100,00 kr

2.   Överläpp inkl. haka – 140,00 kr

3.   Större parti av ansiktet – 180,00 kr

4.   Öron –  140,00 kr

5.   Formning av ögonbryn – 100,00 kr

6.   Formning av ögonbryn inom 15 dagar – 80,00 kr


Vaxning kropp 

1.   Hela ben (bikinilinje ingår) – 420,00 kr

2.   Halva ben – 250,00 kr

3.   Halva ben inkl. bikinilinje – 320,00 kr

4.   Bikinilinje – 200,00 kr

5.   Brasiliansk vaxning – 390,00 kr

6.   Armar hela – 250,00 kr

7.   Armar halva –  210,00 kr

8.   Armhålor – 140,00 kr

9.   Bröst –  250,00 kr

10. Mage – 220,00 kr

11. Bröst och mage – 390,00 kr

12. Halva ryggen – 250,00 kr

13. Hela ryggen – 390,00 kr